follow us:

Dr Milica

Dr Milica Đokić

Specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

Završene studije na medicinskom fakultetu označile su početak mog bavljenja estetskom medicinom, oblašću koja je oduvek bila moje najveće interesovanje i strast. Treća godina studija donela mi je najvrednije životno iskustvo, postala sam mama dve devojčice. Roditeljstvo i profesionalno usavršavanje doneli su mi brojne izazove, uzbuđenja, ali i želju da budem najbolja u svom poslu.
Danas sam specijalizant završne godine na Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju. Pored učenja i saradnje s našim najvećim lekarima, svoje profesionalno iskustvo obogatila sam edukacijama u Turskoj, Rusiji i Francuskoj.

Neprestano učenje, otvorenost za nova iskustva i saradnja sa stručnjacima koji postavljaju svetske standarde u našoj oblasti odredili su moj profesionalni put. Na kraju svakog radnog dana svojim najvećim uspehom smatram svakog zadovoljnog pacijenta, jer zajedno definišemo lepotu.

ISAPS

Međunarodno udruženje estetskih plastičnih hirurga je svetska vodeća organizacija koja postavlja standarde u oblasti estetske hirurgije. Članovi dolaze iz više od 100 zemalja, a svima su zajedničke stručnost,stalno usavršavanje i briga o svakom pacijentu.
Članstvo u ovako renomiranom udruženju dolazi kao rezultat stalnog usavršavanja, izuzetnog profesionalizma i na stotine zadovoljnih pacijenata.
Čast mi je što danas mogu da se, s pravom, pohvalim članstvom u ovako elitnom udruženju koje broji vodeće stručnjake na polju estetske hirurgije. Uspeh je potvrda da smo tim i ja odlični u svom poslu, a zadovoljstvo svih vas je naša najviša ocena.

Zapratite nas i na društvenim mrežama Instagram i Facebook i budite u toku sa svim novostima iz estetske medicine.

Instagram