Popunjavanje usana hijaluronskim filerima

Naš pogled se zaustavlja na punim i lepo naglašenim usnama. To, naravno, nije slučajnost- senzualnost i ženska privlačnost oduvek se kriju u savršenim ženskim usnama.

usne3

Sve što ste želeli da saznate o korekciji usana

+ - Zašto baš hijaluron?

Najjednostavnije rečeno, u pitanju je prirodna supstanca koja postoji u našem telu. Njena osobina je da zadržava vodu i podstiče proizvodnju kolagena, a njeno prisustvo kožu čini hidriranom, daje joj volumen i jedrinu.

+ - Kako izgleda procedura, koliko traje i, najvažnije, da li boli?

Pre svega, obavljamo stručan razgovor s Vama. Zajedno ćemo doći do toga kako želite da Vaše usne izgledaju nakon same korekcije. Popunjavanje usana radi se pod lokalnom anestezijom, traje 15-ak minuta, a najvažnije je da ne boli nimalo, ili je u pitanju minimalan bol.

+ - Kakvi su rezultati i koliko traju?

Nakon ove korekcije Vaše usne dobijaju punoću, prirodne linije oko usana su naglašenije, a bićete zadovoljne korekcijom od 6-12 meseci, jer toliko traju rezultati. Razlog je jednostavan- naše telo razlaže hijaluron, u pitanju je prirodan proces koji se dešava u svakom organizmu.

+ - najkvalitetnije hijaluronske fileri

Sinonim za najkvalitetnije hijaluronske filere je Juvederm Volbella. Naši stručnjaci sarađuju s ovom prestižnom kompanijom koja je izbor vodećih specijalista.

Zapratite nas i na društvenim mrežama Instagram i Facebook i budite u toku sa svim novostima iz estetske medicine.

Instagram