Šta je tretman lipolizom i kome se preporučuje?

Izborili ste s viškom kilograma, ali postoje delovi tela na kojima su se zadržale masne naslage? Možda nikada niste imali problem s gojaznošću, ali su se vremenom javili viškovi na mestima s kojih ih je teško skinuti? Ili samo želite lepo oblikovano telo, bez masnih naslaga, srazmernih proporcija? Upoznajte tretman lipolizom - medicinski usavršen metod kojim topite masne naslage tamo gde ih ne želite. Lipoliza je u odnosu na liposukciju manje invazivna, a rezultati su takvi da nema jo-jo efekta. Sav višak tretiran ovom metodom će zauvek nestati.

lipoliza3

Sve što ste želeli da saznate o lipolizi

+ - Kako izgleda sama procedura?

Pre svega, želimo da napomenemo - nema bola. Izgubićete sav višak potpuno bezbolno. Sam tretman obuhvata injekciono ubrizgavanje lipolitika (supstanca koja razgrađuje masti) na problematične delove. Regija obuhvaćena tretmanom ( jedan bok, polovina stomaka, unutrašnji ili spoljašnji deo butine, nadlaktica, podbradak, itd.) tretira se na četiri nedelje. Tokom jednog tretmana, koji traje do 30 minuta, moguće je tretirati četiri regije istovremeno. Na svake dve nedelje možemo uključiti novu regiju s koje želite da skinete višak.

+ - Koliko je tretmana potrebno?

Naše iskustvo pokazuje da su najčešće tri tretmana dovoljna za željeni rezultat, ali isto tako zavisi od viška koji imamo - nekada će biti dovoljno manje od tri, a možda i više od tri tretmana.

+ - Plan ishrane

Za besprekorno telo i savršen rezltat nakon prvog tretmana dobijate plan ishrane - primere obroka za svaki dan u nedelji. Time pomažemo telu da lakše i brže razgradi masne ćelije, a rezultati neće izostati.

+ - Kakav je efekat lipolize?

Ako bismo morali da biramo, lipolizu bismo mogli da nazovemo vajarstvom u oblasti estetske medicine. Savršeno izvajano telo, naglašena i obla figura dugotrajan su rezultat ovog moćnog tretmana. Viškovi masnih naslaga koji čine da naš stomak, nadlaktice, butine deluju opušteno i nezategnuto postaju prošlost nakon samo par nedelja. Rezultati nisu vidljivi odmah jer našem telu treba vremena da razgradi masne ćelije, ali nakon 3-4 nedelja bićete prezadovoljni svojim besprekorno oblikovanim telom.
Uz tretman lipolizom vratite svom telu savršen oblik.

Zapratite nas i na društvenim mrežama Instagram i Facebook i budite u toku sa svim novostima iz estetske medicine.

Instagram